Op deze pagina kun je films bekijken die we in het verleden hebben gemaakt

Raak geïnspireerd

Overweegt u om uw product of dienst te promoten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u een professionele film laten maken in of buiten Amsterdam? Schakel dan MandaProductions in. Wij zijn een bekroond creatief bureau dat u graag van dienst is met de productie van uw (korte) film. Deel uw visie en doelen met onze experts uit Amsterdam en kies ervoor om ons een professionele film te laten maken die uw kijkers in beweging brengt. Lees verder en ontdek de diverse mogelijkheden.

Het proces wanneer u besluit om ons een professionele film te laten

maken

Wilt u in of buiten Amsterdam een professionele film laten maken? Wij gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden, uw visie en doelen te bespreken. Zodra dit volledig duidelijk is, gaan we direct aan de slag om een concept te realiseren dat hier volledig bij aansluit. Indien akkoord gaat het filmen en produceren van start, tot er een eindresultaat ontstaat waar u helemaal tevreden mee bent. Wij hanteren hetzelfde proces wanneer we andere soorten video’s produceren, zoals een promotiefilm of een commercial. Wij geloven namelijk dat dit proces een uitstekend eindresultaat oplevert, dat uw visie tot leven brengt.

Bekijk ons projecten en doe inspiratie op

Bent u benieuwd en wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u besluit om ons bedrijf uit Amsterdam een film te laten maken? Bekijk dan eens de video’s op onze website of neem contact met ons op. Bel naar +31202442979, stuur een e-mail naar info@mandaproductions.org of bezoek ons hoofdkwartier. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden en onze scherpe prijzen.