Op deze pagina kunt u bedrijfsfilms bekijken die we in het verleden hebben gemaakt

Breng uw boodschap over

Heeft uw bedrijf een verhaal te vertellen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Bedrijfsfilms in Amsterdam

Indien u bedrijfsfilms wilt laten maken, kunt u uitstekend terecht bij MandaProductions uit Amsterdam. Wij zijn een bekroond creatief bureau dat met passie en toewijding aan de slag gaat om uw visie tot leven te brengen, zodat u uw doelen bereikt. Heeft u ideeën met betrekking tot de bedrijfsfilm die u wilt laten maken en opnemen voor uw bedrijf in regio Amsterdam? Deel deze dan gerust met ons, bij MandaProductions uit Amsterdam gaan we graag voor u aan de slag met het realiseren van een professionele film voor uw bedrijf.

Het proces wanneer wij bedrijfsfilms opnemen in regio Amsterdam

Voor het opnemen van een bedrijfsfilm die écht het verhaal van uw organisatie vertelt en de kijker in beweging brengt, is het voor ons nodig om uw verhaal, visie en doelen te begrijpen. Besluit u om een film voor uw bedrijf te laten maken bij ons in Amsterdam? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Enkel dan is het mogelijk om een bedrijfsfilm voor uw organisatie in of buiten Amsterdam te laten maken die aan al uw eisen voldoet. Hierna gaan wij aan de slag met het bedenken van een passend concept. Indien akkoord, is het tijd om uw visie te realiseren in videocontent. U heeft hiervoor de keuze uit verschillende kant-en-klare pakketten.

De verschillende pakketten voor een film van uw bedrijf in regio Amsterdam of elders in Nederland

Wij bieden vier pakketten aan wanneer u een bedrijfsfilm wilt laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam of elders in Nederland. De pakketten verschillen in grootte en prijs, waardoor er vast en zeker een geschikte optie is voor de bedrijfsfilm die u wilt opnemen. Ons kleine pakket bestaat uit een shoot van een halve dag met een kleine crew. Het eindresultaat dat u ontvangt omvat één lange gemonteerde video en twee korte video’s voor uw sociale media kanalen. Het grootste pakket bestaat uit een shoot van één of meerdere dagen met een grote crew en diverse soorten gear. U ontvangt hierbij een onbeperkt aantal video’s in 4K-kwaliteit. De andere twee pakketten liggen qua grootte en prijs tussen de benoemde opties. Welke mogelijkheid is geschikt voor uw bedrijfsfilms in Amsterdam?

Neem contact met ons op

Twijfelt u welke van de eerdergenoemde pakketten ideaal is voor de productie van uw bedrijfsfilms in Amsterdam? Wij voorzien u graag van deskundig advies, zodat u een goede keuze maakt en een bedrijfsfilm kunt laten maken en opnemen die past bij uw wensen, visie en doelen. U bereikt ons door te bellen naar +31202442979 of door een e-mail te sturen naar info@mandaproductions.org. Wij helpen u vanuit Amsterdam graag aan een passende film voor uw bedrijf.