Op deze pagina kun je commercials bekijken die we in het verleden hebben gemaakt

Raak geïnspireerd

Overweegt u om uw product of dienst te promoten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u een commercial of reclamefilmpje laten maken voor uw product of dienst? Schakel in dat geval MandaProductions uit Amsterdam in. Wij beschikken over een brede collectie aan gear die we gebruiken wanneer we uw visie en doelen als reclamespot of commercial opnemen. Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met ons en kies ervoor om ons als fullservicebureau een commercial of reclamefilmpje te laten maken. Wij starten vervolgens met het opnemen van een commercial of reclamespot die uw visie en doelen tot leven brengen en de kijkers in beweging brengt.

Verschillende pakketten wanneer u een commercial of reclamefilmpje wilt laten maken

Indien u ons een reclamespot of commercial laat opnemen, heeft u de keuze uit vier kant-en-klare contentpakketten. Deze variëren in grootte en prijs. Ons kleine pakket bestaat uit een shoot van een halve dag met twee leden van onze crew. Kiest u voor dit pakket? Dan krijgt u één lange gemonteerde video en twee korte video’s voor uw sociale media kanalen. Ons grootste pakket voor als u een commercial of reclamefilmpje wilt laten maken, bestaat uit één of meerdere dagen filmen met een grote crew, bestaande uit bijvoorbeeld styling, make-up, drone en geluid. Kiest u dit pakket voor het laten opnemen van de reclamespot of commercial? U ontvangt dan een onbeperkt aantal 4K-video’s en filmpjes voor uw sociale media kanalen. De keuze is aan u, maar indien gewenst voorzien wij u graag van advies.

Andere soorten content

Wilt u geen reclamefilmpje of commercial laten maken, maar juist andere content laten opnemen? Schakel ook in dat geval ons videoproductiebedrijf in. Wij realiseren namelijk diverse soorten content voor uiteenlopende doeleinden. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een reclamespot, commercial of andere content laten opnemen? Neem in dat geval direct contact met ons op door te bellen naar +31202442979 of stuur een e-mail naar info@mandaproductions.org en vraag een volledig vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom om ons hoofdkwartier te bezoeken wanneer u een reclamefilmpje of commercial wilt laten maken. We bespreken dan direct de uiteenlopende mogelijkheden en hoe wij u kunnen voorzien in uw wensen en behoeften.