Een bedrijfsvideo maken in Amsterdam

✓ Bekroond creatief bureau

✓ Kant-en-klare pakketten

Een bedrijfsvideo van MandaProductions uit Amsterdam vertelt het verhaal van uw bedrijf zoals u dat voor ogen heeft. Het is een uitstekende manier om op een visuele manier te communiceren waar u voor staat en wat uw bedrijf doet. Een bedrijfsvideo van ons bedrijf uit Amsterdam is een eenmalige investering waarmee u uw kijkers in beweging brengt en u uw doelen bereikt.

✓ Fullservicebureau

MAK_5622.jpg

Bekijk onze bedrijfsfilms

Een professionele, creatieve bedrijfsvideo laten produceren in Amsterdam

Wij zijn een fullservicebureau uit Amsterdam dat u van dienst is met een bedrijfsvideo vanaf het initiële concept tot het uiteindelijke eindproduct. Wij garanderen 100% tevredenheid. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kant-en-klare pakketten die stuk voor stuk variëren in grootte en prijs. Kies voor uw bedrijfsvideo bijvoorbeeld voor een meerdaagse shoot in of buiten Amsterdam met een grote crew, inclusief licht, geluid, drones, make-up en catering. Het is daarnaast ook mogelijk om een kleiner pakket te kiezen voor uw bedrijfsfilm, indien u een kleiner budget heeft. De keuze is volledig aan u.

Laat ons een professionele video produceren

Weet u niet zeker welk pakket het best aansluit bij uw wensen wanneer u een bedrijfsvideo wilt laten produceren door ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31202442979 of stuur een e-mail naar info@mandaproductions.org. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u een video wilt laten produceren.